Biologické čtvrtky ve Viničné: Chewing the fat a další přednášky v letním semestru
Čas |
17.02.2022 od 17:15 do 19:15 |
---|---|
Přidat událost do kalendáře |
![]() ![]() ![]() |
"CHEWING THE FAT"
prof. Erik Meijaard, Schooll of Anthropology and Conservation, University of Kent
KDY: čtvrtek 17. února 2022 v 17:15
KDE: Posluchárna Fotochemie, Viničná 7, Praha 2
Přednáška bude streamovaná na facebookové stránce Biologické čtvrtky ve Viničné.
PROGRAM BIOLOGICKÝCH ČTVRTKŮ V LETNÍM SEMESTRU 2022
24. 2.
Fatima Cvrčková: Taková normální rodinka
Proměny rostlinných forminů
3. 3.
Martin Hora: Proč nám lelkování nedělá dobře?
Evoluce obživy homininů
10. 3.
Miroslav Kolařík: Dějiny, změny podnebí i vymírání
Jak houby ovlivňují světový řád
17. 3.
Jakub Žárský: Jinde, jindy a jinak
O původu suchozemských rostlin
24. 3.
Radek Kundt: O původu spolupráce
Lidský kolektivní rituál jako evoluční novinka
31. 3.
Uwe Fritz: Comes here the Savior?
Can aDNA approaches mitigate current challenges for taxonomy?
7. 4.
Bram Buunk: Parental control of mate choice
The universality of parent-offspring conflict over mate choice
14.4.
Jaroslav Petr: O polidštění prasete
Dočkáme se transplantací z GMO prasat?
21. 4.
Jan Zrzavý: Jsou fosilie vůbec k něčemu?
To nejhezčí, co kdy uslyšíte od fylogenetika
28. 4.
Iveta Hocko Fajnerová: Obsedantně-kompulzivní porucha
Od základního výzkumu k inovativní terapii
Součástí každé přednášky je diskuse a posléze společné posezení v hospodě.
Přednášky budou streamované na facebookovou stránku Biologické čtvrtky ve Viničné.
Na Vaši účast se těší: Jaroslav Flegr, Jan Havlíček, Lukáš Kratochvíl, David Storch, Jan Toman
Akce dokumentů