Mezinárodní konference: Potraviny, mikrobiota a imunita
KDY: 6. - 9. června 2022
KDE: Palác Charitas, Karlovo nám. 317, Praha 2
Konference je pořádána v rámci Strategie AV21: "Potraviny pro budoucnost". Tato jedinečná mezinárodní konference je plánována jako malá akce podporující diskusi, navazování kontaktů a předávání znalostí nové generaci vědců. Je koncipována jako přátelské setkání kolegů pracujících v oblasti imunologie, mikrobiologie, výzkumu potravin a příbuzných oborů. Kromě přednášek pokrývajících několik hlavních souvislostí mezi imunitním systémem, potravinami a mikrobiotou se můžete těšit na posterovou sekci, panelové diskuse a neformální společenské akce.
Úvodní přednášky v jednotlivých dnech přednesou věhlasní imunologové Fiona Powrie (Velká Británie), Giorgio Trinchieri (USA) a Jiří Městecký (USA) a během kongresu vystoupí další významní vědci, jako je Holm Uhlig (Velká Británie), Cliona O'Farrelly (Irsko), Thomas Bosch (Německo), Leo
Dieleman (Kanada), Axel K. Hansen (Dánsko) a řada dalších.
Registrace je nyní otevřena. Studenti s nejlepšími abstrakty získají stipendia EFIS/EJI.
Veškeré informace včetně programu a možnosti registrace najdete zde.
Akce dokumentů